Περιφέρεια Αττικής: Αντιπλημμυρικά 1,5 εκατ. ευρώ στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου EUROKINISSI

"Η Περιφέρεια θωρακίζει τις γειτονιές της Αθήνας, εδώ όπου τα πλημμυρικά φαινόμενα στοίχισαν την ασφάλεια των εποχούμενων για δεκαετίες", υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

Με τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, την εκστρατεία για τα έργα υποδομής που υλοποιεί. «Η Περιφέρεια θωρακίζει τις γειτονιές της Αθήνας, εδώ όπου τα πλημμυρικά φαινόμενα στοίχισαν την ασφάλεια των εποχούμενων για δεκαετίες», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Και προσθέτει ότι το κόστος του έργου είναι 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό δεν είναι «fakenews» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί στα όρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και του Δήμου Αθηναίων, όπου έχουν παρατηρηθεί σημαντικά πλημμυρικά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Η δήλωση περιλαμβάνεται στο βίντεο από την αυτοψία που πραγματοποίησε στο εργοτάξιο η περιφερειάρχης.

ADVERTISING

Η δημοσιοποίησή του από την Περιφέρεια έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από την εικόνα η αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και της πόλης ολόκληρης. «Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας», σημειώνεται στην καμπάνια. «Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα και στα fakenews, Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια. Η Αττική αλλάζει. Συνεχίζουμε», καταλήγει το σχετικό σποτ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network