Πέθανε ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος

Πέθανε ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος
patrasevents.gr

Γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτροπή που δούλεψε για να γίνει μεγάλο το Καρναβάλι της Πάτρας.

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος, γνωστός από τη συμμετοχή του στην Καρναβαλική Επιτροπή Πάτρας.

Όπως αναφέρει το patrasevents.gr, ήμερα λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, εντοπίστηκε η σορός του στο σπίτι του, επί του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικά του πρόσωπα λέγοντας του πως δεν αισθάνεται καλά.

Εκτιμάται πως ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Συλλυπητήρια δήλωση Γρ. Αλεξόπουλου

Συλλυπητήριο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον θάνατο του Άγγελου Πολυδωρόπουλου:

«Ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος δεν ήταν απλά ένας ακόμη από τους πολλούς που δούλεψαν για να γίνει μεγάλο το Καρναβάλι της Πάτρας.

Ήταν από εκείνους που ταύτισαν απόλυτα το όνομά τους με την μεγάλη αυτή διοργάνωση. Από τους ανθρώπους που της έδωσαν κατεύθυνση, που της έδωσαν «άρωμα» και την προίκισαν με ιδέες. Ήταν από τους μπροστάρηδες ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος, από τους πολύτιμους γνώστες του Καρναβαλιού.

Ήταν όμως και ένας ωραίος άνθρωπος, με ήθος και αρχές, με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια. Ένας ενεργός πολίτης από αυτούς που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να πάει μπροστά. Θα λείψει πολύ, από τους χιλιάδες καρναβαλιστές που μεγάλωσαν μαζί του, που έμαθαν από αυτόν και έχουν να θυμούνται πολλές και ωραίες στιγμές μαζί του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε όσους τον αισθάνονταν ως μέλος της οικογένειάς τους, και ήταν πολλοί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα