Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου και άφησε ένα μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου και άφησε ένα μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις
Facebook / @Aria F1

"Έφυγε" το πρωί της Δευτέρας, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Το συγκλονιστικό τελευταίο μήνυμά της.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως αποκάλυψε η νεαρή δημοσιογράφος  του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η 39χρονη δημοσιογράφος έχοντας αντιληφθεί την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της, είχε γράψει ένα μήνυμα που ζήτησε να αναρτηθεί στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μόλις… “φύγει”.

Στο συγκλονιστικό μήνυμά της η Αριάδνη αναφέρει:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! 🙂»

Αριάδνη Γερασιμίδου:  Η μάχη με τον καρκίνο

Πριν λίγες μόλις ημέρες, η Αριάδνη Γερασιμίδου είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσει και είχε συγκλονίσει όταν ανέφερε ότι οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», δήλωσε στην κάμερα. Παράλληλα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση, γεγονός που καθυστέρησε τη θεραπεία της για επτά μήνες.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» ανέφερε η Αριάδνη Γερασιμίδου.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει» πρόσθεσε.

Στο βίντεο είχε καλέσει όλους να παίρνουν δεύτερη και τρίτη γνώμη, για να αποφύγουν τη λάθος διάγνωση, όπως συνέβη με την ίδια. «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη» δήλωσε, φανερά συγκινημένη.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου γεννήθηκε το 1982, στην Αθήνα. Άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, με αντικείμενο την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων καθώς και την αρχισυνταξία και τη διαχείριση social media κειμένων με δημοσιογραφικό περιεχόμενο στα Μέσα “Sport Auto”, “Auto Motor und Sport”, “Fe-mail.gr”, “Alter Vita”, “Automedia.com.cy”, “Bee Magazine” και “Chip”.

Από το 2011 έως το 2014 ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “MoreRadio.gr” και παράλληλα ραδιοφωνική παραγωγός και συμπαρουσιάστρια στο ραδιόφωνο του “Alpha 98,9” στην καθημερινή δίωρη εκπομπή “Men and Speed”. Ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια στην live εκπομπή «Formula 1» της τηλεόρασης του Alpha και παρουσίαζε μοντέλα και ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου κάνοντας και την επιμέλεια και το σενάριο των θεμάτων.

Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο «newsAuto.gr” με αντικείμενο τη σύνταξη κειμένων για το αυτοκινήτο, αποστολές στο εξωτερικό, επιμέλεια σεναρίων – σκηνοθεσίας και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου. Εργάστηκε επίσης, στην εφημερίδα “Free Sunday” και στην ιστοσελίδα www.free-sunday.gr ως υπεύθυνη της κατηγορίας του αυτοκινήτου. Το διάστημα 2016 – 2017 εργάστηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” & ProtoThema.gr ως εξωτερικός συνεργάτης σε αρχισυνταξία, σενάριο & παραγωγές video για διαφημιστικές καμπάνιες γενικού περιεχομένου & αυτοκινήτου.

Από το 2017 εργαζόταν στην ιστοσελίδα sdna.gr ως δημοσιογράφος -αρχισυντάκτρια σε θέματα αυτοκινήτου, αποστολές εξωτερικού και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αποχαιρετά με ιδιαίτερη θλίψη τη δημοσιογράφο, μέλος της Ενώσεως Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία έχασε τη μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο και «έφυγε» σήμερα, σε ηλικία μόλις 39 ετών.»

«H Αριάδνη Γερασιμίδου ήταν μία νέα γυναίκα και καταξιωμένη στο αντικείμενό της δημοσιογράφος, με πολύ κέφι για τη ζωή και πολλούς στόχους και όνειρα. Δυστυχώς, η μοίρα της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και της στέρησε τόσο πρόωρα το μέλλον της και την ίδια τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια και τους οικείους της σε βαρύτατο πένθος.

Η ίδια έδειξε ως το τέλος μεγάλη γενναιότητα στη μάχη της με την ασθένεια και άφησε ως παρακαταθήκη μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και τα προβλήματά της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους της και αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα