Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν
Κώστας Φυσσούν YOUTUBE

Ο μικρότερος αδερφός του Πέτρου Φυσσούν, ο Κώστας Φυσσούν, έφυγε από τη ζωή στα 84 του χρόνια. Την είδηση για τον θάνατό του έκανε γνωστή ο Στέλιος Καλαθάς.

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (23/06), σε ηλικία 84 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, ο μικρότερος αδερφός του Πέτρου Φυσσούν.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που βλέπουμε να τραγουδάει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας «Το Δόλωμα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε σπουδάσει στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και πέρα από το θέατρο που ήταν η μεγάλη του αγάπη, συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τη δεκαετία του ΄60 και του ΄70.

Την είδηση για τον θάνατό του έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

«Αντίο φίλε-συνάδελφε Κώστα Φυσσούν. Μας ένωσε ο Μολιέρος ,χρόνια πριν και από τότε έχω να θυμάμαι τόσες όμορφες ιστορίες. Εκεί ψηλά θα σε περιμένει ο αδελφός σου ο Πέτρος, ο Αλεξανδράκης να παίξετε πόκερ και η Αλίκη για να τραγουδήσετε και πάλι μαζί το “Άστο το χεράκι σου”…..Καλό ταξίδι μαχητή», έγραψε ο Στέλιος Καλαθάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα