Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χάρης Καρατζάς

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χάρης Καρατζάς
Νέα Δημοκρατία, Κεντρικά Γραφεία Eurokinissi

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός Παιδείας, Χάρης Καρατζάς. Ο πολύπειρος πολιτικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Συλλυπητήρια απο τον πρωθυπουργό

“Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Χάρη Καρατζά. Η παράταξη πενθεί ένα αφοσιωμένο στέλεχος, που την υπηρέτησε με συνέπεια επί δεκαετίες. Έναν μαχητικό πολιτικό, αγωνιστή κατά της  δικτατορίας, υπηρέτη του δημόσιου συμφέροντος στη θητεία του στο Κοινοβούλιο και στο πέρασμά του από το Υπουργείο Παιδείας. Και οι Χανιώτες χάνουμε έναν προσφιλή συμπατριώτη, με πλούσια δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην οικογένειά του απευθύνω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του πρώην Βουλευτή και Υφυπουργού Παιδείας Χάρη Καρατζά.

Ο Χάρης Καρατζάς σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΕΡΕΝ με πλούσια δράση στον αντιδικτατορικό αγώνα, εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 1974, ενώ διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 1977-1980.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα