Πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα και ο εργοδότης περιέλουσε με καυτό καφέ το εγγόνι της

Πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα και ο εργοδότης περιέλουσε με καυτό καφέ το εγγόνι της

Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο. Τι καταγγέλλει 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, για τον πρώην εργοδότη της

Επίθεση από τον άνθρωπο στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε, μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, που καταγγέλλει το περιστατικό στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ».

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, είναι τα χρήματα που της χρωστούσε ο εργοδότης της και εδώ και δύο χρόνια δεν της έδινε, προφασιζόμενος οικονομικούς λόγους.

Το περιστατικό αυτό, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού από την επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει, τραυματίστηκε σοβαρά το δύο ετών εγγονάκι της, το οποίο είχε εκείνη την ώρα μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη, Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα, πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα – ποσό των 120 ευρώ – που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.

Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση, από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.

Όπως κατήγγειλε η κ. Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.

Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πηγή: patrisnews.com

SHARE:

24Media Network