Στο πλευρό της Νοτοπούλου η Ρία Καλφακάκου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου
Η Κατερίνα Νοτοπούλου MOTIONTEAM

"Το επόμενο διάστημα, όπως έχει ήδη γίνει φανερό, θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ιδιαίτερα στο δήμο Θεσσαλονίκης με την "Ανοιχτή Πόλη" και την Κατερίνα Νοτοπουλου", αναφέρει η επικεφαλής της παράταξης

Η επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή Πόλη", Ρία Καλφακάκου, τάσσεται στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, όπως αναφέρει σε δήλωσή της.

"Το επόμενο διάστημα, όπως έχει ήδη γίνει φανερό, θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ιδιαίτερα  στο δήμο Θεσσαλονίκης με την "Ανοιχτή Πόλη" και την Κατερίνα Νοτοπουλου", αναφέρει στην δήλωσή της η κ.Καλφακάκου και προσθέτει: "Η μάχη που θα δοθεί είναι κρίσιμη. Οι στόχοι μας είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή μητρόπολη και να συμβάλλουμε ώστε να γίνουν τα όνειρα των πολιτών πραγματικότητα. Η συνεργασία πριν και μετά τις εκλογές, με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις θα συνεχίσει και θα διευρύνει όσα θετικά έγιναν στην πόλη τα τελευταία χρόνια, μετά από μια μακρά περίοδο μιζέριας και επαρχιωτισμού, με δημάρχους χωρίς όραμα, με αποθέωση τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και τη διαφθορά".

'Οσον αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η κ.Καλφακάκου συμπληρώνει πως "θα στηρίξω τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος και με την εμπειρία μου από την αυτοδιοίκηση θα συμβάλλω με θετικές προτάσεις".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Θεσσαλονίκη
SHARE: