Ποινή φυλάκισης 1 έτους και 6 μηνών για τη Διευθύντρια ΠΕ Καρδίτσας

Εξωτερική άποψη του υπουργείου Δικαιοσύνης
Εξωτερική άποψη του υπουργείου Δικαιοσύνης EUROKINISSI

Η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας καταδικάστηκε για δύο αδικήματα την Παρασκευή. Οι λεπτομέρειες.

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών καταδικάστηκε την Παρασκευή η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας όπως αναφέρει το Alfavita.gr.

Πιο συγκεκριμένα το τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας αποφάσισε την καταδίκη της κατηγορούμενης για νόθευση δημοσίου εγγράφου από κοινού κατ' εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση δημοσίου εγγράφου κατ' εξακολούθηση.

Η παραπάνω δίκη έγινε μετά από μηνυτήρια προσφυγή στα ποινικά δικαστήρια, εκπαιδευτικού, Δ/ντριας Δημ. Σχολείου Καρδίτσας, η οποία, όπως υποστηρίζει, διασύρθηκε, ταλαιπωρήθηκε με απίστευτες διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου μη τελεσφορούμενες ως ήθελε κι επιζητούσε η «Δίκαιη» αντιμετώπιση της διοίκησης (μιας και αθωώθηκε από κάθε πειθαρχικό παράπτωμα που της αποδόθηκε μέσω ΕΔΕ).

ADVERTISING

Τόσο οι προηγούμενες ΠΔΕ Θεσσαλίας, (τώρα θα πρέπει κι ο νέος ΠΔΕ Θεσσαλίας να μάθει), όσο και η κεντρική υπηρεσία, γραφείο Υπουργού, έχουν γνώση γεγονότων και καταστάσεων του τρόπου διοικήσεως της εν λόγω Δ/νσης, λαμβάνοντας αναφορές- καταγγελίες καθώς και πορίσματα-εκθέσεις του ΣΕΕΔΔ ( λ.χ. περικοπή αναρρωτικής και μισθού σ΄ εκπ/κό μετά από χειρουργική επέμβαση, κ.ά).

Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου εξάλλου επιβλήθηκε και στη γραμματέα που τηρούσε το Ε.Π το 2014 για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου.

Πηγή: 

alfavita.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network