Ποιοι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση της 19χρονης με την κοκαΐνη στο Χονγκ-Κονγκ

Το 20χρονο μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Τι προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε η 19χρονη στις κινεζικές αρχές

Ένας Ρουμάνος φαίνεται να αποτελεί "πρόσωπο-κλειδί" στην υπόθεση της 19χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η κοπέλα, που κρατείται επί τρεις μήνες, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον Ρουμάνο μέσω διαδικτύου.

ADVERTISING

Η 19χρονη έδωσε στις κινεζικές αρχές στοιχεία για τον συγκεκριμένο Ρουμάνο, αλλά και για τον πατέρα του. Πρόκειται για αυτούς που την συνόδευσαν ως την Αιθιοπία και της έδωσαν, όπως ισχυρίζεται, τον σάκο με την κρυμμένη κοκαΐνη.

"Ο 28χρονος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών", αναφέρουν πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1 και τονίζουν ότι όσο ξέρουν ότι τους "έδωσε" δεν θα αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια της κοπέλας.

Με την ανακοίνωση της σύλληψης της Ελληνίδας στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο Ρουμάνος εξαφανίστηκε από το νησί, ενώ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Ένα σχόλιό του, όμως,  σε ανάρτηση της Ειρήνης στις 19 Οκτωβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για Αιθιοπία, τον "καρφώνει".

Θέλοντας να σχολιάσει μια φωτογραφία της θα γράψει στα Αγγλικά, "είναι από το… Χονγκ Κόνγκ;". Εκείνη, σκωπτικά, θα απαντήσει "made in China", για να καταλήξει ο άνδρας από την Ρουμανία: "Ειρήνη ή Χονγκ Κόνγκ ή Τόκιο", με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συνθηματικά  της έδινε το νέο δρομολόγιο ταξιδιού, χωρίς βέβαια κανείς τους να γνωρίζει τι θα επακολουθούσε!

Πηγή: Ant1news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συναντήθηκε με τους γονείς της η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα ζητά η 19χρονη Ειρήνη

SHARE:

24Media Network