Πολύνεκρο στην Κρήτη: Παραμένει στην εντατική ο πατέρας της Μαίρης

Πολύνεκρο στην Κρήτη: Παραμένει στην εντατική ο πατέρας της Μαίρης

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη γυναίκα και την κόρη του στα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παραμένει ο 49χρονος Νίκος Κωστίδης, ο πολυτραυματίας του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη γυναίκα και την κόρη του στα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου, παραμένει σε σταθερά σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στην κοιλιά και τον αυχένα, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Επίσης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου παραμένει και η ανήλικη κόρη του, που τραυματίστηκε επίσης στο τρομακτικό δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή τριών ανθρώπων. Η 15χρονη κοπέλα, που αντιμετωπίζει ορθοπεδικά τραύματα βρίσκεται υπό τη συνεχή φροντίδα γιατρών και παιδοψυχολόγων, ενώ στη Χειρουργική Κλινική παραμένουν και οι δύο τραυματίες από το δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

ΠΗΓΗ CRETAPOST

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα