Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός

Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός
EUROKINISSI

Αναβλήθηκαν οι δύο δίκες των 7 συλληφθέντων της Πολυτεχνειούπολης που διώκονται για πλημμελήματα. Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η δόκιμη αστυνομικός.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός, που διώκονται για πλημμελήματα και έχουν παραπεμφθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας η δόκιμος αστυφύλακας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

ADVERTISING

Οι κατηγορούμενοι που έχουν χωριστεί σε δύο δικογραφίες, πρόκειται να δικαστούν σήμερα, ωστόσο και οι δύο δίκες αναβλήθηκαν.

Η πρώτη δικογραφία για τις 14 Νοεμβρίου 2022 λόγω της αποχής των δικηγόρων από δίκες που αφορούν το άρθρο 187 παρ. 6 του ΠΚ και η δεύτερη υπόθεση για 10 Οκτωβρίου 2022 λόγω της απουσίας του βασικού μάρτυρα αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κακουργήματα, έχουν ζητήσει και λάβει προθεσμία για την Παρασκευή οπότε και θα απολογηθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Πολυτεχνειούπολη
SHARE:

24Media Network