Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του φουσκωτού σκάφους που έπεσε πάνω σε αλιευτικό στο Πόρτο Χέλι και σκότωσε δυο ανθρώπους.
Στον εισαγγελέα Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του φουσκωτού σκάφους που έπεσε πάνω σε αλιευτικό στο Πόρτο Χέλι και σκότωσε δυο ανθρώπους. EUROKINISSI

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος αλλά θα εμφανίζεται κάθε μήνα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και θα καταβάλει 50.000 ευρώ ως εγγύηση.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στο Θύνι Αργολίδας, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Εμμανουηλίδη ο 44χρονος Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση του κάθε μήνα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ.

Πληροφορίες λένε, ότι σε αυτή την απόφαση έπαιξαν ρόλο τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, που βγήκαν καθαρά για κατανάλωση αλκοόλ.

Πηγή: 

argolikeseidhseis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόρτο Χέλι: Η μαρτυρία για σκάφος-βέλος ανάμεσα στις βάρκες και το καταδιωκτικό που είχε δοθεί "δανεικό"

Τραγωδία Πόρτο Χέλι: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 44χρονο

Τραγωδία Πόρτο Χέλι: Στην εισαγγελία μεταφέρθηκε ο χειριστής του ταχύπλοου

SHARE: