Πώς μπορείς να μοιράσεις αγάπη φέτος τα Χριστούγεννα

Πώς μπορείς να μοιράσεις αγάπη φέτος τα Χριστούγεννα

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, το αγαπημένο μας arGOODaki είναι και φέτος εδώ για να μας θυμίσει τι σημαίνει αγάπη και προσφορά.

Στη ζωή σου υπάρχουν ορισμένες σταθερές. Η οικογένεια, οι φίλοι, σχέσεις με γερές βάσεις, που μένουν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων, σχέσεις ζωής. Άνθρωποι που είναι πάντα εκεί, δίπλα σου. Που ξέρουν τι θα πει αγάπη.

Μια τέτοια σταθερά είναι και το arGOODaki. Κάθε φορά που πλησιάζει αυτή η εποχή του χρόνου ξέρεις ότι θα είναι εκεί. Μεγαλώνεις μαζί του. Θυμάσαι το πρώτο arGOODaki που κράτησες στα χέρια σου. Ίσως τότε να μην ήξερες πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάπου δίπλα σου, στο δωμάτιό σου, αυτό το μικρό χαριτωμένο αρκουδάκι. Τώρα ξέρεις. Έχεις κάνει αυτόματα μια καλή πράξη. Έχεις προσφέρει αγάπη.

Δεν σε νοιάζει και τόσο πού θα πάνε τα χρήματα που θα έχεις προσφέρει επιλέγοντας τα γεύματα arGOODaki στα Goody’s Burger House. Γιατί ξέρεις ότι είναι για καλό σκοπό, ότι θα πάνε εκεί που πρέπει, σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα, για 17η συνεχόμενη χρονιά, το arGOODaki είναι ξανά στη ζωή μας για να μας θυμίσει τι σημαίνει αγάπη και προσφορά και πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι με μερικές πολύ απλές κινήσεις. Κάπως έτσι έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά μας. Όχι μόνο επειδή αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μια εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στα αποτελέσματα του προγράμματος.

Λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki των Goody’s έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 14 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 15.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.

Παιδιά: Η λέξη κλειδί. Αυτός είναι και ο βασικός άξονας δραστηριοποίησης του προγράμματος. Tα παιδιά είναι συνώνυμα με το μέλλον μας, συνεπώς βοηθώντας τα παιδιά συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά… με παιδιά, διοργανώνοντας μια φουλ Χριστουγεννιάτικη μέρα στο σπίτι της 24Media. Παιδικά χαμόγελα και παιδικές φωνούλες γέμισαν το σπίτι, φτιάξαμε υπέροχα στολίδια με γκλίτερ, ψήσαμε και διακοσμήσαμε κουλουράκια και στη συνέχεια τα παιδιά έφαγαν τα αγαπημένα τους παιδικά γεύματα Junior από τα Goody’s Burger House.

Kάναμε όλα όσα θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια όμορφη, οικογενειακή ημέρα στο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων, με δημιουργικές δραστηριότητες που ενώνουν τα μέλη της και δημιουργούν στιγμές και αναμνήσεις που θα θυμούνται για καιρό. Όπως θυμούνται (και θυμόμαστε) το ArGOODaki, την πιο οικεία εικόνα εδώ και πολλά χρόνια κάθε εορταστική περίοδο.

Τα παιδιά το λάτρεψαν. Το σπίτι μας ήταν γεμάτο με αυτά τα χαριτωμένα, καφέ και άσπρα αρκουδάκια που τα πιτσιρίκια δεν έλεγαν να αφήσουν από τα χέρια τους, γι’ αυτό και κάθε παιδάκι πήρε από ένα μαζί του φεύγοντας. Και πού να ήξεραν πόσα παιδιά έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια το νέο παιχνίδι τους.

Φέτος, το αγαπημένο μας ArGOODaki στηρίζει παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, θα παρέχει εξοπλισμό και υλικά, αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση παιδιών που φιλοξενούνται σε 4 συνεργαζόμενους φορείς της Ένωσης σε όλη την Ελλάδα: στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος” στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως “Παναγία Ελεούσα” στο Αγρίνιο, το “Τμήμα Θεραπειών Παιδιών και Εφήβων” στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση “Άσπρες Πεταλούδες” στο Βόλο.

Μπορούμε όλοι να γίνουμε μέρος του φετινού σκοπού επιλέγοντας τα γεύματα ArGOODaki. Κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα ενός παιδιού θα γίνουν ομορφότερα. Μαζί και τα δικά σου. Αξίζει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα