Πρετεντέρης για τον απειλητικό φάκελο: "Δεν με τρόμαξαν. Τζάμπα οι σφαίρες, τζάμπα το χαρτί"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ".ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ".ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Πρετεντέρης την αποστολή φακέλου με σφαίρες και απειλητική επιστολή. Δείτε το βίντεο (Vid)

"Δεν βλέπω να με τρόμαξαν και πολύ", ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, για τον φάκελο με σφαίρες, που του έστειλε η οργάνωση "Λαϊκοί Τιμωροί".

Ο φάκελος, που περιείχε σφαίρες  των 7,62 χιλιοστών και απειλητική επιστολή, έφτασε στο προσωπικό του γραφείο στο τηλεοπτικό κανάλι Mega.

Παρόμοιος φάκελος εστάλη και στον διοικητή της ΤτΕ, Γιώργο Προβόπουλο.

"Αν κρίνω από το αποτέλεσμα δεν βλέπω να με τρόμαξαν και πολύ, άρα τζάμπα οι σφαίρες και τζάμπα το χαρτί. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί με μια τέτοια μέθοδο, να επιβάλλει τις απόψεις που έχει, είναι γελασμένος" σημείωσε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

"Είναι μια αδιέξοδη μέθοδος, όχι μόνο απέναντί μου, αλλά απέναντι σε όλους μας. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν καταλαβαίνω από τέτοια".

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, με την οποία αφού καταδικάζει την ενέργεια, ξεκαθαρίζει ότι οι δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται.

"Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τη μαφιόζικου τύπου ενέργεια αποστολής φακέλου με σφαίρες προς τον συνάδελφο Γιάννη Πρετεντέρη.  Η προσπάθεια τρομοκράτησης του συναδέλφου είναι πλήγμα στην ελεύθερη διατύπωση της γνώμης των δημοσιογράφων και εν γένει του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.  Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησης της σε όλους αυτούς που θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία σε μια περίοδο που ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά από την πρωτοφανή οικονομική κρίση" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network