Πρεζεράκου για 7χρονη Αναστασία: “Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις των φαρμάκων”

Πρεζεράκου για 7χρονη Αναστασία: “Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις των φαρμάκων”
H 7χρονη Αναστασία Facebook: Για την Αναστασία - Καλαμάτα

Η Έρρικα Πρεζεράκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της θεραπείας της ανιψιάς της, η οποία βρίσκεται στο Τέξας.

Για την πορεία της υγείας της 7χρονης Αναστασίας μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου, μέσω μιας σειράς από βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μικρή Αναστασία, που είναι ανιψιά της γνωστής αθλήτριας, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Τέξας και υποβάλλεται σε θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο.

Η αλληλεγγύη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη το προηγούμενο διάστημα, ενώ πολλοί ήταν οι πολίτες που με τη χρηματική τους συνεισφορά βοήθησαν το κορίτσι να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για εξειδικευμένη θεραπεία.

Καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου, η Έρρικα Πρεζεράκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη της θεραπείας της ανιψιάς της, λέγοντας:

Καλημέρα φίλοι μου, επειδή με ρωτάτε πώς πάνε τα πράγματα με την Αναστασία… Η Αναστασία έχει ξεκινήσει μια θεραπεία στην Αμερική, η οποία εμπεριέχει τρία διαφορετικά φάρμακα. Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και μέρες που δεν είναι καλά. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις των φαρμάκων. Θα έχουμε απαντήσεις σε περίπου 20 μέρες που θα γίνει η μαγνητική. Είμαστε όλοι σε αναμονή. Σας ευχαριστώ όλους για την αναμονή και την πρόθεση”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα