Προανακριτικη Novartis: Καταθέτει ο Παναγιώτης Αθανασίου

Προανακριτικη Novartis: Καταθέτει ο Παναγιώτης Αθανασίου
Συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων. Eurokinissi

Ο πρώην Οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου περνά την Τρίτη την πόρτα της προανακριτικής. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβική.

Ένα βήμα πιο κοντά στο ειδικό δικαστήριο εκτιμάται ότι ενδεχομένως στείλει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η κατάθεση του πρώην Οικονομικού Εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, στις 14.30.

Εδώ και καιρό η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» έχει αποκαλύψει ότι η κατάθεση Ράικου ενδεχομένως να άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου και θα έφερνε στην επιτροπή και άλλους εισαγγελείς μάρτυρες.

Ο Παναγιώτης Αθανασίου, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αντιθέτως, λόγω της θέσης του είχε άμεση επικοινωνία με τον ελεγχόμενο πρώην αναπληρωτή υπουργό Διαφθοράς και φυσικά την Ελένη Τουλουπάκη.

Διαβάστε την συνέχεια στο ereportaz

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα