Προφυλακιστέος για παιδική πορνογραφία κρίθηκε ο παρουσιαστής μάρκετινγκ

Προφυλακιστέος για παιδική πορνογραφία κρίθηκε ο παρουσιαστής μάρκετινγκ
Πορνογραφία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικό και τηλεοπτικός παραγωγός σε περιφερειακά κανάλια, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα που σχετίζονται με τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 62χρονος γνωστός για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές ως παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ σε κανάλια της περιφέρειας. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για εγκλήματα που σχετίζονται με τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα (12/09), ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα διέταξε την προφυλάκιση του 62χρονου για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης με ανήλικους, της κατάχρησης ανηλίκων και της παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Οι αρχές κατέληξαν στη σύλληψη του κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε Αθήνα και Καλαμάτα, ύστερα από καταγγελία γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι συγγενής του έλαβε δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, οι οποίες φέρονται να τραβήχτηκαν ότι εκείνη ήταν ανήλικη, ενώ ο αποστολέας τους ζήτησε από τον συγγενή – παραλήπτη να προχωρήσει σε παρόμοιες πράξεις έναντι αμοιβής.

Η έρευνα των αρχών, στην οποία προέκυψε το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προχωρήσει σε αντίστοιχες πράξεις ακόμη τεσσάρων ανηλίκων, οδήγησε στην οικεία του 62χρονου, όπου πραγματοποιήθηκε κατάσχεση διαφόρων αντικειμένων, μεταξύ των οποίων ένας φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις στικ αποθήκευσης usb και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα