Τηλεοπτικός παραγωγός ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και τις βιντεοσκοπούσε

Τηλεοπτικός παραγωγός ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και τις βιντεοσκοπούσε
Πορνογραφία Getty Images/iStockphoto

Πρόκειται για 62χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό και τηλεοπτικό παραγωγό σε περιφερειακά κανάλια, ο οποίος από το 2015 ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και τραβούσε βίντεο με τις πράξεις του. Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και τρεις αδελφές.

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 62χρονος Θ.Σ. και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία μίας 22χρονης Ελληνίδας που ζει και εργάζεται αυτή την εποχή στην Καλαμάτα, σύμφωνα με την οποία, μία από τις δύο αδελφές της, έγινε αποδέκτης e-mail, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Το κορίτσι ενημέρωσε την αδελφή της που κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές και άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι».

Πρόκειται για 62χρονο σήμερα, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και τηλεοπτικό παραγωγό σε περιφερειακά κανάλια, ο οποίος από το 2015 ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και τραβούσε βίντεο με τις πράξεις του.

Ακολούθησε ενδελεχής έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων. Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και οι τρεις αδελφές που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα η μία για την άλλη ότι είχαν πέσει θύματα του ίδιου ανθρώπου που εκμεταλλεύτηκε την φιλία με τον πατέρα τους για να τις προσεγγίσει. Οι πράξεις αυτές σε βάρος τους είχαν γίνει την χρονική περίοδο 2015-2019 στην Λακωνία.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, προχθές στην Αττική όπου ζει μόνιμα πλέον ο κατηγορούμενος, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός συνήθιζε να συστήνεται ως «δάσκαλος» που το χρησιμοποιούσε σαν διακριτικό τίτλο για να συνοδεύει το όνομά του, στους τίτλους των εκπομπών του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 CD, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας, καθώς θεωρείται πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα