Προφυλακιστέος ο 'δράκος' των Αμπελοκήπων

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος  παρέδωσε στη φυλακή του Ελαιώνα ένα σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών των κρατούμενων μητέρων που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Τα παιδιά αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν, όπως και τα παιδιά της ευρύτερης κοινότητας, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού της περιοχής.
Ο Υπουργός εγκαινίασε και τον νέο χώρο παιδικού επισκεπτηρίου, ο οποίος έχει διαμορφωθεί στη Φυλακή του Ελαιώνα για τα παιδιά των κρατουμένων που επισκέπτονται τις μητέρες τους στη φυλακή.(EUROKINISSI/TΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παρέδωσε στη φυλακή του Ελαιώνα ένα σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών των κρατούμενων μητέρων που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Τα παιδιά αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν, όπως και τα παιδιά της ευρύτερης κοινότητας, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού της περιοχής. Ο Υπουργός εγκαινίασε και τον νέο χώρο παιδικού επισκεπτηρίου, ο οποίος έχει διαμορφωθεί στη Φυλακή του Ελαιώνα για τα παιδιά των κρατουμένων που επισκέπτονται τις μητέρες τους στη φυλακή.(EUROKINISSI/TΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο 25χρονος κατηγορείται για επιθέσεις σε εννιά γυναίκες

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος άντρας που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές κοπέλες κυρίως στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο νεαρός 'δράκος', που συνολικά κατηγορείται για επίθεση σε εννιά γυναίκες, κρίθηκε προφυλακιστέος για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απ' το «για πλάκα» που φέρεται να είχε πει αρχικά στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του την περασμένη Κυριακή την ώρα που ετοιμαζόταν να «χτυπήσει» πάλι, σήμερα είπε ότι ήταν «καγκουριά», μην αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για έγκλημα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορος του 25χρονου ανέφερε ότι σκοπεύει να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως έγινε γνωστό απ' την αστυνομία ο δράστης ακολουθούσε και πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες, συνήθως 20χρονες, τις οποίες πετύχαινε ασυνόδευτες να κυκλοφορούν μεσάνυχτα ή ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και συνήθως στις οδούς Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου και στις καθέτους αυτών.

Προτιμούσε τις περιπτώσεις που τα θύματά του φορούσαν ρούχα που μπορούσε να τραβήξει και να βγάλει εύκολα μαζί με το εσώρουχο, όπως κολάν κλπ., αφού πρώτα τις ακινητοποιούσε και στη συνέχεια της θώπευε με τα χέρια του στα γεννητικά τους όργανα.

Η αστυνομία είχε την εικόνα  από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε και η επιχείρηση διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί προκειμένου να καταφέρουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν ως "δόλωμα" νεαρή αστυνομικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη ο 'δράκος' των Αμπελοκήπων που ξεγύμνωνε και θώπευε κοπέλες- 'Το έκανα για πλάκα' είπε!

Ιδιωτικός υπάλληλος και κάτοικος Ν.Σμύρνης ο 'δράκος των Αμπελοκήπων'

SHARE:

24Media Network