Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Στις δέκα οι καταγγέλλουσες σε βάρος του μουσικού – Ήταν όλες ανήλικες

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Στις δέκα οι καταγγέλλουσες σε βάρος του μουσικού – Ήταν όλες ανήλικες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο μουσικός συνέχιζε την εγκληματική του συμπεριφορά ακόμα και όταν ήταν σε εξέλιξη το πρωτοβάθμιο δικαστήριο που τον καταδίκασε σε 12 χρόνια κάθειρξη για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος 8χρονου κοριτσιού.

Πάνω από δέκα νέες καταγγελίες ερευνά πλέον η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, βάζοντας στο μικροσκόπιο της τον πρώην μουσικό τον Πυξ Λαξ, ο οποίος ήδη έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε ανήλικη κατ’εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν τον περασμένο μήνα πέντε κοπέλες, υποστηρίζοντας ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ήρθαν να προστεθούν και άλλες γυναίκες. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργείται, αναμένεται να ερευνηθούν και αυτές οι περιπτώσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν λάβει μέχρι και πολύ πρόσφατα και συγκεκριμένα το 2018-2019, δηλαδή όταν έλαβε την πρωτόδικη καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μηνυτήρια αναφορά περιλαμβάνει αναλυτικές περιγραφές των γυναικών, οι οποίες εξιστορούν πως παιδιά ακόμα έπεσαν θύματα του μουσικού, ιδίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, όλα λάμβαναν χώρα στο πλαίσιο παιχνιδιού, είτε στη θάλασσα είτε κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ενώ τα κορίτσια δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 13 ετών.

«Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω» υποστήριξε μια καταγγέλουσα καταθέτοντας στις εισαγγελικές αρχές, και πρόσθεσε: «Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (…) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα».

Άλλη μηνύτρια αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατοικούσε με την οικογένειας του σε γειτονικό σπίτι. «Όταν άρχισε η νέα σχολική χρονιά πήγα δύο φορές σε παιδοψυχολόγο για να με βοηθήσει. Πολλές φορές αυτός ερχόταν να πάρει τις κόρες του από το σχολείο και ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν μήπως μου έλεγε να πάρει μαζί κι εμένα να με γυρίσει, γιατί μέναμε κοντά. Οι γονείς μου δε με άφησαν να ξαναπάω στο σπίτι τους και η μητέρα μου πάντα μου έλεγα να μην περνάω ούτε απέξω» καταγγέλει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα