Ψάχνουν τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε μετανάστες στην Μαλακάσα

Ψάχνουν τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε μετανάστες στην Μαλακάσα
Αστυνομικός με μάσκα ελέω κορονοϊού MotionTeam

Αιματηρή ήταν η χθεσινή νύχτα στους δρόμους. Ένας νεκρός άντρας και μία γυναίκα τραυματίας από παράσυρση έξω από την δομή Μαλακάσας, όπου διέμεναν-Κατέληξε και ο μοτοσικλετιστής στο Λαγονήσι

Επέστρεψαν δυστυχώς τα τροχαία δυστυχήματα μαζί με την αποκατάσταση της κανονικής ροής της κυκλοφορίας στους δρόμους, μετά από μία περίοδο όπου τουλάχιστον, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, είχαν μειωθεί και τα τροχαία.

Το βράδυ έξω από την δομή μεταναστών της Μαλακάσας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ένας οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 30χρονο άντρα από το Κονγκό και μία 25χρονη γυναίκα από το Καμερούν που διέμεναν στη δομή και χωρίς καν να σταματήσει για να βοηθήσει τα θύματά του, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο.

Τα τραύματα του 30χρονου ήταν εξαιρετικά σοβαρά με αποτέλεσμα να καταλήξει ενώ η 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και διενεργούνται αναζητήσεις από την Τροχαία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Δυστυχή κατάληξη είχε όμως και το τροχαίο στο Λαγονήσι νωρίτερα, όπου συγκρούστηκαν ομόρροπα κινούμενα αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα επί της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Λαγονήσι, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 28χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος επίσης κατέληξε. Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργούνται έρευνες από τα αρμόδια Τμήματα Τροχαίας των περιοχών που συνέβησαν, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα