Ψευτογιατρός: Ξέσπασε μητέρα θύματος-“Μου έφαγες το κορίτσι, τέρας”

Ψευτογιατρός: Ξέσπασε μητέρα θύματος-“Μου έφαγες το κορίτσι, τέρας”
Ο αυτοαποκαλούμενος Dr Kontos INTIME NEWS

Η μητέρα της 35χρονης που έχασε τη ζωή της λόγω των "θεραπειών" του ψευδογιατρού ξέσπασε στη δίκη και επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Το ξέσπασμα της μάνας που έχασε την 35χρονη κόρη της από τις θεραπείες του αυτοαποκαλούμενου «Dr Kontos» ακούστηκε σήμερα έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μιας μάνας που δεν άντεξε να βλέπει τον κατηγορούμενο να παρακολουθεί ανέκφραστος τα όσα εξελίσσονταν στη δικαστική αίθουσα. Μιας μάνας που σήμερα μεγαλώνει τα δύο της εγγόνια.

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι! Ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου» φώναξε λίγο πριν καταρρεύσει κάνοντας πρώτα μια προσπάθεια να λιντσάρει τον 48χρονο «ψευτογιατρό» που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

«Αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου» θα πει κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η γυναίκα στις κάμερες προσπαθώντας να εξηγήσει την αντίδρασης της. «Αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα. Κρύφτηκε δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στο θεό. Αυτό το σκουλήκι. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θέλω τη Γιαννούλα μου που άφησε δυο παιδάκια και θα μεγαλώσουν χωρίς χάδι. Μόνο με φωτογραφίες» είπε κλαίγοντας.

Εντός της δικαστικής αίθουσας, για ακόμα μία συνεδρίαση ακούστηκαν οι φρικτές ενέργειες του κατηγορούμενου, όπως τις εξιστόρησαν οι συγγενείς των θυμάτων. Ανάμεσά τους και μία γυναίκα που νόσησε από καρκίνο του μαστού στις αρχές του 2017 και για θεραπεία μία φίλη της -η οποία έχει φύγει πια από τη ζωή- της σύστημα τον κατηγορούμενο. Εκείνος, όπως είπε η μάρτυρας, την προέτρεψε να μην ξεκινήσει χημειοθεραπείες, αλλά να ακολουθήσει μία «εναλλακτική θεραπεία», με 51 βότανα από το Πήλιο και 45 «βιταμίνες» την ημέρα, ενώ λάμβανε αποστάγματα μέσα σε χυμούς και ενέσεις αρτεμισίνης.

Η βεβαιότητα του 48χρονου ότι η θεραπεία «διέλυε τον καρκίνο και δεν θα κάνει ούτε μεταστάσεις ούτε τίποτα», την οδήγησε στον να τον ακολουθήσει γυρνώντας την πλάτη στη σύγχρονη ιατρική. «Ο συνδυασμός με τα αποστάγματα και με τη χημειοθεραπεία θα προκαλέσει έκρηξη στον οργανισμό και θα μπορούσα να πεθάνω μου έλεγε» κατέθεσε η μάρτυρας, περιγράφοντας ότι ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζει τί ουσίες ακριβώς της έδινε ο κατηγορούμενος.

Όταν πλέον «ο κύριος μας έλεγε ότι θα εξάλειφε τον καρκίνο τελείως», κατάλαβε ότι έπρεπε να επισκεφθεί το γιατρό της, ανακαλύπτοντας ότι στο μεσοδιάστημα ο καρκίνος ήταν μεταστατικός. «Ο κύριος από δω πάτησε πάνω στη θρησκεία μας γιατί έμαθε ότι ο άνδρας μου έχει αδερφό στο Άγιο Όρος. Κυρίως είχε προσεγγίσει τον άντρα μου. Ήρθε στο σπίτι με μεγάλο σταυρό, που μέσα μας είπε ότι είχε οστά Αγίων και μας λέγε σας φέρνω την ευλογία του θεού. Συνολικά είχα δώσει έξι χιλιάδες ευρώ. Τον έψαχνα αλλά δεν απαντούσε. Τελείωναν τα σκευάσματα. Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν μετάσταση τους λεμφαδένες.

Έπρεπε να κάνω μεγάλο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου τον βρήκε στο τηλέφωνο και του είπε ότι ήταν στην εντατική εξ αιτίας ενός τροχαίου και γι’ αυτό δεν απαντούσε. Μας είπε να μην κάνω χειρουργείο και να τον περιμένουμε να μου ξανακάνει ένεση. Δεν ήρθε ποτέ και τελικά αποφάσισα να κάνω χειρουργείο και χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, μου έδιναν πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης. Πλέον κάθε τρεις μήνες υποβάλλομαι σε εξετάσεις».

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα