Πύργος: Πήγε στο νοσοκομείο επειδή τον δάγκωσε οχιά – Έχει και κορονοϊό

Πύργος: Πήγε στο νοσοκομείο επειδή τον δάγκωσε οχιά – Έχει και κορονοϊό
ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Μία οχιά που δάγκωσε έναν 58χρονο από τον Πύργο ήταν ο λόγος που ο άνδρας διαπίστωσε πως ο ίδιος και ο αδερφός του είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Ένα απρόσμενο ατύχημα που είχε ένας 58χρονος από το Γιαννιτσοχώρι Πύργου, όταν τον δάγκωσε οχιά, τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Ζαχάρως και να διπιστώσει πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία οχιά δάγκωσε τον 58χρονο και γι’ αυτό ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Ζαχάρως. Το ιατρικό προσωπικό εκεί άμεσα του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, τονίζοντάς του ωστόσο ότι θα έπρεπε να μεταβεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο άνδρας επέλεξε να μεταβεί στην Κυπαρισσία, απ’όπου και διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, βάσει πρωτοκόλλου έλαβε δείγμα από τον 58χρονο προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι φορέας του ιού.

Προς έκπληξή τους αλλά και του ιδίου το αποτέλεσμα ήταν θετικό, γεγονός που κινητοποίησε τις στενές επαφές του να εξεταστούν με τον αδερφό του να είναι και αυτός θετικός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα