Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση κατά ανηλίκου

Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση κατά ανηλίκου
Glomex

Το άγριο bullying που υπέστη ανήλικος στον Πύργο Ηλείας από νεαρούς αποτυπώνεται σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα. Τον χαστούκιζαν μέσα στο δρόμο.

Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο bullying που υπέστη ανήλικος από ομάδα νεαρών στον Πύργο Ηλείας, “είδε” το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega φαίνεται το ανήλικο θύμα να έχει απομονωθεί από δύο νεαρούς και να τον χτυπούν, χαστουκίζοντάς το. Στο σημείο βρισκόταν και ένα μικρότερο παιδί, το οποίο τελικά και απομακρύνθηκε.

Οι δύο νεαροί που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο αγόρια ηλικίας 16 και 18 ετών, σταμάτησαν να παρενοχλούν τον ανήλικο όταν παρενέβησαν περαστικοί που τους φώναζαν να σταματήσουν.

Το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη πριν δέκα ημέρες περίπου.

Οι προσαγωγές

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, το Σάββατο (27/08)έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα