Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα της Γλυφάδας

Πυρκαγιά σε αγκυροβολημένη θαλαμηγό και σε μικρό σιτιοφόρο σκάφος στο λιμάνι του Νυδριού Λευκάδας την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016. Η θαλαμηγός με ελληνικό πλήρωμα εγκατέλειψε οριακά το σκάφος που είχε αγκυροβολήσει με μηχανικό πρόβλημα, όπου κι από το μηχανοστάσιο ξεκίνησε κι η πυρκαγιά. Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε παρακείμενο ιστιοφόρο. 
(EUROKINISSI)
Πυρκαγιά σε αγκυροβολημένη θαλαμηγό και σε μικρό σιτιοφόρο σκάφος στο λιμάνι του Νυδριού Λευκάδας την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016. Η θαλαμηγός με ελληνικό πλήρωμα εγκατέλειψε οριακά το σκάφος που είχε αγκυροβολήσει με μηχανικό πρόβλημα, όπου κι από το μηχανοστάσιο ξεκίνησε κι η πυρκαγιά. Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε παρακείμενο ιστιοφόρο. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 1 πλοιάριο της Πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε αραγμένο σκάφος στη μαρίνα Γλυφάδας κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας, περίπου στις δύο τα ξημερώματα.

Μέχρι και νωρίς το πρωί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς, που κατέστρεψε το συγκεκριμένο σκάφος και προκάλεσε περιορισμένες υλικές ζημιές σε παρακείμενο σκάφος.

Στο σημείο επιχειρούσαν 24 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα και ένα πλοιάριο της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

SHARE:

24Media Network