Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθεια διαφυγής του

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθεια διαφυγής του
Φωτο αρχείου Eurokinissi

Πανικό προκάλεσε ο 32χρονος στον Φοίνικα, ο οποίος, αφού πυροβόλησε αρκετές φορές στην είσοδο της πολυκατοικίας του, εν συνεχεία διέφυγε για να συγκρουστεί λίγο αργότερα με άλλο όχημα.

Τον πανικό σκόρπισε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος που, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να φωνάζει ακατάληπτα λόγια και να πυροβολεί στον αέρα, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Πυροβολισμοί στον Φοίνικα INTIME NEWS


Στη συνέχεια, πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε και μάλιστα προκάλεσε σύγκρουση και υλικές ζημιές σε άλλο όχημα, ενώ συνέχισε την πορεία του.

Άντρες της Άμεσης Δράσης που στο μεταξύ είχαν κληθεί και αναζητούσαν τον 32χρονο Αλβανό, τον εντόπισαν σε έναν παράδρομο, στην περιοχή του Δερβενίου, όπου τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Πυροβολισμοί στον Φοίνικα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ/INTIME

Στην κατ’ οίκον έρευνα που έγινε, οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο ανήλικα παιδιά του που τα απομάκρυναν για προστατευτική φύλαξη και εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι όσο συνέβαιναν όλα αυτά, η σύζυγος του δράστη και μητέρα των παιδιών του βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς έχει γεννήσει.

Ο συλληφθείς θα εξεταστεί μεταξύ άλλων αν τελούσε υπό την επήρεια ουσιών όταν προκάλεσε όλο αυτό το επεισόδιο, δίχως ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς σε άλλους ανθρώπους.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα