Χαλάνδρι: Καρτέρι θανάτου έστησε η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Χαλάνδρι: Καρτέρι θανάτου έστησε η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο
Γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδεται το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι. Η γυναίκα περίμενε τον οφθαλμίατρο και όταν παρέλαβε την κόρη τους από το σχολείο, του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε. Ποια ήταν η σχέση τους.

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει, όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα από την Αλβανία, σε βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου, έξω από το σπίτι και το ιατρείο του, στην συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Ο γιατρός με την συγκεκριμένη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σχέση πριν αρκετά χρόνια, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδιά, είχε αποκτήσει και μία κόρη μαζί της και είχε πάρει την επιμέλειά της. Το 12χρονο κοριτσάκι τους ζούσε με τον πατέρα του και την επί σειρά ετών σύζυγό του γιατρού και υπήρχαν συχνές προστριβές με την γυναίκα που τον πυροβόλησε.

Η ίδια φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήγαινε συχνά εκεί και προκαλούσε έντονες προστριβές, διεκδικώντας την κόρη τους.

Γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/intime

Μόλις ο γιατρός παρέλαβε την ανήλικη κόρη τους από το σχολείο και την πήγε στο σπίτι, η γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πυροβόλησε με ένα περίστροφο, τουλάχιστον δύο φορές στην θωρακική χώρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γεννήματά» όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα