Ριχάρδος για όλα μετά τη φυλακή: Οι φίλοι μου είναι φτωχοί

Ριχάρδος για όλα μετά τη φυλακή: Οι φίλοι μου είναι φτωχοί

Τι είπε ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του.

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος συνελήφθη προ μηνών για λαθρεμπόριο χρυσού, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του και έκανε διάφορες δηλώσεις, για την αθωότητά του, για την αγάπη του στο χρυσό και για τα παιδικά του χρόνια.

"Το ότι βγήκα μέσα σε λίγες μέρες, φάνηκε η αθωότητά μου γιατί οι κατηγορίες έχουν καταρριφθεί και αυτό θέλει λίγο διάστημα μέχρι να ξεκαθαριστεί τελείως το τοπίο", δήλωσε σχετικά με την αποφυλάκισή του, ενώ είπε πως η μεγαλύτερη ικανοποίησή του γενικά ήταν όταν απέκτησα τα πέντε του παιδιά: "μπορείς να αποκτήσεις όλες τις περιουσίες του κόσμου, αλλά τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη περιουσία και αυτό με ικανοποίησε περισσότερο".

Όσο για την αγάπη του στο χρυσό δήλωσε: "Δεν έχω ληξιπρόθεσμα ούτε ένα ευρώ στην εφορία, οπότε νομίζω ότι είναι απόλυτο δικαίωμά μου να μ’ αρέσει η χλιδή. Πράγματι μ’ αρέσει η χλιδή. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι φτωχοί. Ποτέ δεν κοίταξα αν έχει κάποιος χρήματα για να βγω μαζί του, να γλεντήσω. Τα χρήματα υπάρχουν για να αποδείξεις ποιος είσαι. Τα χρήματα βοηθάνε στην ευτυχία. Λατρεύω το χρυσό και την λάμψη των διαμαντιών".

Για τη ζωή του πριν από το ενεχυροδανειστήριο δήλωσε: "Λίγο μετά την ηλικία των 20-25 χρονών ήταν μια εποχή πραγματικά δύσκολη, δεν είχα σπίτι να μείνω, δεν υπήρχε τίποτα. Δούλευα από 12 ετών σαν παλαιοπώλης στο Μοναστηράκι".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ριχάρδος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ριχάρδος: Εκτός φυλακής ο ενεχυροδανειστής για το κύκλωμα χρυσού

Ριχάρδος: Δικαιώθηκα πανηγυρικά - Ήταν ένα φιάσκο

SHARE:

24Media Network