Ρίο 2016: Ληστές επιτέθηκαν με όπλο στον ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι

Ρίο 2016: Ληστές επιτέθηκαν με όπλο στον ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Ράιαν Λόχτι, ξεκίνησε για ένα πάρτι, αλλά εκεί βρέθηκε ενώπιον ληστών, οι οποίοι του πήραν το πορτοφόλι υπό την απειλή όπλου!

Ο Ράιαν Λόχτι ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με ένα χρυσό μετάλλιο και μετά τη λήξη των αγωνισμάτων της κολύμβησης, αποφάσισε να το γιορτάσει. Έτσι, πήγε σε ένα πάρτι μαζί με τρεις συμπατριώτες του, που διοργάνωνε ένας Βραζιλιάνος συναθλητής του, ο Τιάγκο Περέιρα, μόνο που η βραδιά δεν κύλησε όσο ευχάριστα θα ήθελε ο Αμερικανός.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του πάρτι, δέχθηκε επίθεση από ληστές, οι οποίοι υπό την απειλή όπλου, του απέσπασαν το πορτοφόλι. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η μητέρα του Αμερικανού κολυμβητή, Ιλεάνα, η οποία δήλωσε πως την πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά το συμβάν, το οποίο χαρακτήρισε τρομακτικό! Πλέον, ο Λόχτι είναι καλά, αφού δεν δέχθηκε κάποιο χτύπημα από τους ληστές.

Ο εκπρόσωπος του Περέιρα ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση, την οποία αρχικά διέψευσε η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ, αλλά αργότερα την επιβεβαίωσε η ΔΟΕ.

ΠΗΓΗ SPORT24

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα