Ρόδος: Από τη Γαλλία οι αδελφές που πνίγηκαν στην πισίνα - Στον εισαγγελέα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου

Πισίνα (φωτογραφία αρχείου)
Πισίνα (φωτογραφία αρχείου) 123RF.COM

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο με τον πνιγμό δύο αδελφών από τη Γαλλία σε πισίνα ξενοδοχείου. Αξιωματικοί πραγματοποιούν έρευνες για τα αίτια που τις οδήγησαν στον θάνατο. Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου.

Δύο αδελφές από τη Γαλλία, που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους, είναι τα θύματα της τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Ιαλυσού στη Ρόδο.

Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στη πισίνα του ξενοδοχείου στις 6 και 30 το απόγευμα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ADVERTISING

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι δύο αδερφές, 16 και 19 ετών, που ήρθαν από το εξωτερικό στη χώρα μας για διακοπές, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ.

Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και παρέλαβαν τη δεύτερη κοπέλα που ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: Δύο αδελφές πνίγηκαν σε πισίνα

SHARE:

24Media Network