Ρόδος: Χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο 27χρονο μπασκεμπολίστα

Ρόδος: Χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο 27χρονο μπασκεμπολίστα

Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε δύο οδηγούς στη Λίνδο. Τραυματίστηκε 27χρονος μπασκεμπολίστας

Ένα σοβαρό περιστατικό άγριου τσακωμού ανάμεσα σε δύο οδηγούς σημειώθηκε απόψε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου κοντά στο ΙΚΑ της Ρόδου.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, το περιστατικό ξεκίνησε από παρεξήγηση δύο οδηγών που κινούνταν απο το Φαληράκι προς τη Ρόδο.

Σε κάποια στιγμή ο οδηγός μιας μαύρης Μερσεντές επιχείρησε να προσπεράσει νεαρό οδηγό ενός siroco λευκού χρώματος, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στα φανάρια λίγο πριν το ΙΚΑ οι δύο οδηγοί σταμάτησαν δίπλα δίπλα και μέσα σε κλίμα φορτισμένο τα αίματα άναψαν γρήγορα.

Με μια απίστευτη ψυχραιμία, ο οδηγός της μαύρης μερσεντές, μπήκε στο αυτοκίνητο, φόρεσε σιδηρογροθιά και έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο του 27χρονου τραυματίζοντας τον.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε, είναι μπασκεμπολίστας 27 ετών σε ομάδα του νησιού μας.

Ο οδηγός με την σιδηρογροθιά μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Αυτόπτες μάρτυρες πήραν τον αριθμό και τον έδωσαν στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσοει  άμεσα αναζήτηση.

Στο σημείο έφθασε στη συνέχεια περιπολικό του ΑΤ Ρόδου που μετέφερε τον χτυπημένο οδηγό στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Με βάση τον αριθμό που έδωσαν μάρτυρες στην αστυνομία, έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε ιδιώτη που διαμένει στην Αθήνα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη,  αναμένεται να ακολουθηθεί  αυτόφωρη διαδικασία παραπομπής του στη δικαιοσύνη.

πηγή: rodiaki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network