Ρόδος: Μαρτυρία “κλειδί” για την εξαφάνιση της 44χρονης

Ρόδος: Μαρτυρία “κλειδί” για την εξαφάνιση της 44χρονης
rodiaki.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης που εξαφανίστηκε από τη Ρόδο. Η μαρτυρία "κλειδί" και οι εκτιμήσεις των αρχών.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα (16/01).

Τη στιγμή που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η rodiaki, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία.

Η εκτίμηση αυτή προέκυψε καθώς η 44χρονη αγνοούμενη έφθασε στην περιοχή με το αυτοκίνητό της και αφού βγήκε μέσα από αυτό, με την βοήθεια πιθανόν και άλλου ατόμου το έσπρωξαν προς το ρυάκι όπου και “καρφώθηκε” με το μπροστινό μέρος και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή από κοινού.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται τώρα σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα