Ρόδος – Πατέρας 19χρονης: Στη θέση της Τοπαλούδη θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου

Ρόδος – Πατέρας 19χρονης: Στη θέση της Τοπαλούδη θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου

Ο πατέρας της 19χρονης μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και εξέφρασε τα συναισθήματά του για την αποτρόπαια πράξη κατά της κόρης του.

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, φέρεται να βίασε 19χρονη με νοητική στέρηση, μόλις τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Ο πατέρας της 19χρονης μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης με την αδελφή της κοπέλας, για το πώς έμαθε για το περιστατικό του βιασμού και εξέφρασε τα συναισθήματά του για την αποτρόπαια πράξη κατά της κόρης του, ενώ δήλωσε πως φοβήθηκε πολύ, καθώς στη θέση της Ελένης Τοπαλούδη θα μπορούσε να είναι η κόρη του.

Όπως είπε ο πατέρας, η μεγάλη του κόρη και αδελφή της 19χρονης του εμπιστεύτηκε όσα έγιναν και τον ενημέρωσε για αυτά που έζησε η κοπέλα στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά, ενώ την επόμενη μέρα η 19χρονη περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό και η ίδια στον πατέρα της.

“Τρεις μέρες πριν το συμβάν δολοφόνησε ένα παιδί αυτός. Είναι δολοφόνοι, είναι βιαστές. Έχουν βεβαρημένους φακέλους, τα έχω μάθει μέσα από δικηγόρους και από άλλους. Φοβήθηκα, γιατί θα μπορούσε να έχει την ίδια κατάληξη και η κόρη μου”, δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης σοκαρισμένος, προσθέτοντας:

“Τη μέρα που συνέβη το περιστατικό, οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, είπαν στην κόρη μου πως αν μιλήσει και αν πει κάτι, θα το ξαναπάθει. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κοριτσιού, στον πατέρα και τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, και συμπαραστεκόμαστε και εμείς. Να τιμωρηθούν με την όσο το δυνατόν υψηλότερη ποινή, όπως τους αξίζει.”

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας τόνισε και κάτι ακόμη: “Κάτι άλλο που θέλω να πω, είναι πως αν εκείνη την ημέρα που έπιασαν τον δολοφόνο για να καταθέσει, δεν τον άφηναν ελεύθερο και τον είχαν κρατούμενο, δεν θα είχε συμβεί αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Και όχι μόνο στην κόρη μου, αλλά σε οποιοδήποτε κορίτσι”.

Νωρίτερα, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” προβλήθηκε η συνέντευξη που τους είχε παραχωρήσει η αδελφή της 19χρονης κοπέλας. Η ομάδα της εκπομπής είχε τη συνέντευξη νωρίτερα στα χέρια της απ’ όταν άρχισε να εξιχνιάζεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δεν μπορούσε να τη δημοσιοποιήσει έως ότου καταγγέλθηκε το περιστατικό του βιασμού.

Η αδελφή της 19χρονης έσπασε τη σιωπή της και είπε τα παρακάτω:

“Επειδή ξέρουν ότι η κοπέλα έχει κάποια προβλήματα, της ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αμάξι ενός φίλου του. Η κοπέλα δέχτηκε, πήγε και κλειδώσανε το αμάξι. Έπειτα, πήγαν λίγα μέτρα πιο κάτω και της ζήτησαν να της κάνει (…) εκείνη δεν ήθελε, την πίεσαν συνέχισαν για λίγο και επειδή ακούστηκαν φωνές από μια άλλη παρέα πιο κάτω, έφυγαν και πήγαν στο Ενυδρείο. Εκεί, σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες, της ρίξανε χαστούκι και της είπαν ότι αν δεν το κάνει θα φάει ξύλο. Ο 19χρονος μαζί με ένα άλλο παιδί. Ο 19χρονος την χτύπησε. Έτσι, φοβήθηκε η κοπέλα και συνέχισε. Ήθελε να φύγει, τους έλεγε “αφήστε με να πάω σπίτι μου”. Έγινε σεξουαλική πράξη με εκβιασμό και ξυλοδαρμό. Μετά την άφησαν και εκείνη έφυγε τρέχοντας στο σπίτι της.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα