Ρόδος: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 19χρονης

Ρόδος: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 19χρονης
Δικαστήρια Ρόδου Eurokinissi

Ο 23χρονος ενώπιον του εισαγγελέα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί βιασμού, ωστόσο, ανέφερε πως ήταν παρών στο περιστατικό. Τι δήλωσε ο δικηγόρος του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης μαζί με τον 19χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την απολογία του στην εισαγγελία της Ρόδου. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 23χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού, ωστόσο, αναφέρει πως ήταν παρών στο περιστατικό και πως υπήρχε συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας για τον κατηγορούμενο, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που έχει τελειώσει μόλις την δευτέρα δημοτικού, εγκαταλείφθηκε νωρίς από τους γονείς του και μεγάλωσε με έναν θείο του.

Ο 19χρονος, που ήδη κρατείται στις φυλακές Γρεβενών για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, αναμένεται να καταθέσει και για αυτή την αποτρόπαια υπόθεση, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα μόλις τρεις μέρες μετά την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με μαρτυρία της 19χρονης στο Star, οι δύο δράστες της πρότειναν να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο και ακολούθησε ο βιασμός της σε παραλία της Ρόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα