Ρόδος: Τι ισχυρίστηκε ο καταγγελλόμενος γυναικολόγος – μαιευτήρας

Ρόδος: Τι ισχυρίστηκε ο καταγγελλόμενος γυναικολόγος – μαιευτήρας
Γυναικολογικό ιατρείο (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας κατηγορείται για παρενόχληση και σεξουαλικά εγκλήματα. Αρνήθηκε όσα του αποδίδονται στις καταγγελίες. Εκκρεμούν μηνύσεις εις βάρος του.

Φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του 3 γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, ήταν σήμερα, Πέμπτη (10/12), ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος – μαιευτήρας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη “Δημοκρατική της Ρόδου”, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής πρόκειται αύριο να τον συνοδέψουν εκ νέου ενώπιον του Πταισματοδίκη για να εξεταστεί γι ακόμη 5 μηνύσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η εξέτασή του γι’ ακόμη 12 μηνύσεις που έχουν ενσωματωθεί σε μια τρίτη δικογραφία.

Συνολικά, όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν ασκηθεί εις βάρος του 20 μηνύσεις με την τελευταία από μια 25χρονη ημεδαπή, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της Χώρας μας, στην Ολλανδία.

Κινήθηκε η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και η αναφορά συσχετίστηκε με τις 19 μηνύσεις που έχουν υποβάλει οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα