Ρούλα Πισπιρίγκου: "Γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας - Δεν θα βρεθούν στοιχεία"

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη μεταγωγή της στις ανακριτικές αρχές
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη μεταγωγή της στις ανακριτικές αρχές INTIME

Επιμένει στην αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Η αντίδρασή της, όταν ενημερώθηκε για την εκταφή της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου "αρνείται να σιτιστεί και συνεχίζει να δηλώνει αθώα". Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος την επισκέφθηκε στην φυλακή. Νωρίτερα, την είχαν επισκεφθεί η μητέρα και η αδερφή της.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση.Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της, γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της. Εμμένει στην αθωότητά της, το ίδιο και η οικογένειά της. Δηλώνει υποδειγματική μητέρα και υποπροστατευτική», ανέφερε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασχέσουν οι αρχές το tablet που είχε βάλει στον τάφο η μητέρα.

«Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της», υποστήριξε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Στο μεταξύ, με εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας, ανοίγει το μνήμα, όπου είναι θαμμένη η 9χρονη, προκειμένου οι Αρχές να πάρουν το τάμπλετ, που τοποθετήθηκε με το παιδί κατά την ταφή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρούλα Πισπιρίγκου, Θάνατος Τριών Κοριτσιών, Πάτρα, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network