Ρούλα Πισπιρίγκου: “Πέθανε, αφήστε την” είπε στην πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας – Οι υποψίες της για τον Μάνο

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Πέθανε, αφήστε την” είπε στην πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας – Οι υποψίες της για τον Μάνο
Ρούλα Πισπιρίγκου, 9χρονη Τζωρτζίνα, Μάνος Δασκαλάκης ΙΝΤΙΜΕ

Ανατριχιάζουν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα. Η 33χρονη υποψιαζόταν πως ο Μάνος Δασκαλάκης συνεργαζόταν με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (04/04) αναμένεται να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εξακολουθεί να κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας ολοένα και αυξάνονται.

Νέα στοιχεία, μαρτυρίες και πληροφορίες που αφορούν τόσο τον θάνατο των τριών κοριτσιών όσο και τη συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος” μεταφέρει μια νέα μαρτυρία μίας εκ των γιατρών που ήταν παρούσα στην πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν οι θεράποντες κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από 55 ολόκληρα λεπτά.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το Κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα.

Για εκείνες τις στιγμές, που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σώσουν την 9χρονη, μιλά η μάρτυρας, η οποία είχε βάρδια, και αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Πισπιρίγκου: Πίστευε πως ο Μάνος συνεργάζεται με την ΕΛΑΣ

Παράλληλα, η εφημερίδα “Π” προχωρά και σε μια ακόμη αποκάλυψη, σχετικά με τη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα, από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Και μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να “τσεκάρει” αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της.

Μητέρα Ρούλας: “Πες τα όλα για τον Μάνο”

Επιπρόσθετα, κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν “να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου”.

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;».

Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, σύμφωνα με πληροφορίες της “Π”, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη:

«Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η “ψύχωση’” που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των λεγομένων της στην στον συνομιλητή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα