Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα μετά την πρώτη απόπειρα στην Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα μετά την πρώτη απόπειρα στην Τζωρτζίνα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου eurokinissi

Δύο ανατριχιαστικά ηχητικά ντοκουμέντα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, λίγο πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή που την άφησε παράλυτη έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την προσπάθεια της για άλλοθι λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τις φίλες της και ακούγεται να λέει: «Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο». Στο φόντο ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση που είχε μέσα στο νοσοκομείο.

Σε δεύτερο ηχητικό η Πισπιρίγκου λέει: «Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν (οι γιατροί). Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα