Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη συνέλαβαν ενώ μιλούσε με τοπικό site – “Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες…”

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη συνέλαβαν ενώ μιλούσε με τοπικό site – “Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες…”
Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι υποστήριζε η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα για την κεταμίνη, λίγα λεπτά πριν προσαχθεί από την αστυνομία και της ασκηθεί ποινική δίωξη.

Με site της Πάτρας μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που έγινε η προσαγωγή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Δημοσιογράφος του thebest ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που έλεγαν στο Mega ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας όταν εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger για να γίνει γνωστό 20 λεπτά αργότερα ότι έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη δημοσιογράφο: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα