Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με τρικάκια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης – 23 προσαγωγές

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με τρικάκια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης – 23 προσαγωγές
Τρικάκια της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" (ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Μέλη του Ρουβίκωνα προσήχθησαν από τις αρχές αφότου προχώρησαν σε διαμαρτυρία για τον απεργό πείνας έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην προσαρμογή 23 μελών της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προχώρησαν λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της ΚΥριακής (19/6) οι αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, μέλη του Ρουβίκωνα μετέβησαν έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πέταξαν τρικάκια υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. «Ο Γ. Μιχαηλίδης όμως πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις για τον τερματισμό του εγκλεισμού του και με την παρατεινόμενη κράτησή του γίνεται πρόδηλο ότι οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους, όπως συχνά πυκνά ακούμε από το στόμα των εξουσιαστών. Ο αγώνας που δίνει με το όπλο της απεργίας πείνας αφορά όλους/ες όσους/ες έχουμε βρεθεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο στο καθεστώς εξαίρεσης που εκείνος τώρα με ακραίο τρόπο βιώνει και σε αυτόν τον αγώνα οφείλουμε όλοι και όλες να συμμετέχουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και με όποιο μέσο διαθέτουμε» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρουβίκωνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα