Ρουβίκωνας: “Τη λύση θα τη δώσει ο ένοπλος λαός”

Ρουβίκωνας: “Τη λύση θα τη δώσει ο ένοπλος λαός”

Στο βίντεο που απεικόνιζε αντιεξουσιαστές να κρατούν όπλα, επανέρχεται ο Ρουβίκωνας σημειώνοντας ότι “είναι εικόνα από το μέλλον”

Στην ένοπλη περιφρούρηση πορείας που έγινε στις αρχές Μαρτίου στα Εξάρχεια, επανέρχεται με ανακοίνωσή του η Αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Όπως αναφέρει “η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε ενάντια στις μαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την κρατική καταστολή στην περιοχή των Εξαρχείων. Χίλιοι περίπου αγωνιστές διαδήλωσαν στους δρόμους ως ελάχιστη απάντηση στη δολοφονική επίθεση μελών της μαφίας σε τρία μέλη του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου ΒΟΞ στις 26 Φλεβάρη” και συμπληρώνει πως συγκεκριμένες ιστοσελίδες, δελτία και εφημερίδες φωτογράφισαν την ομάδα ως το «ένοπλο κομμάτι της διαδήλωσης».

Επισημαίνουν επίσης πως σε αντίστοιχη δράση στο παρελθόν οι Αρχές συνέλαβαν τρία μέλη του Ρουβίκωνα με κατηγορίες οι οποίες απορρίφθηκαν από τον ανακριτή.

“Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές θα επαναλάβουν την συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία επιχειρώντας να οδηγήσουν κάποιους από μας στη φυλακή ή να μας πάνε όλους κατηγορούμενους ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι το εξής: Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον” αναφέρει η αναρχική ομάδα και καταλήγει πως “τη λύση θα τη δώσει ο ένοπλος λαός”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

https://drive.google.com/file/d/0B9A-OqLEG4l9UlMtaUN0dmJDNVU/view?usp=sharing

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα