Σαϊτοπόλεμος: Θρήνος για τον Κώστα Θεοδωρακάκη – Κοριτσάκι γλίτωσε ξυστά από σαΐτα

Σαϊτοπόλεμος: Θρήνος για τον Κώστα Θεοδωρακάκη – Κοριτσάκι γλίτωσε ξυστά από σαΐτα

Τόσο στην Καλαμάτα, όσο και στα social media, πολλοί ζητάνε να υπάρξει πλήρης έρευνα για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία και να αποδοθούν ευθύνες. Καταγγελίες για ελλειπή μέτρα ασφαλείας. Γλίτωσαν από τραυματισμό από τρεις σαΐτες που "ξέφυγαν"

Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών.

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης κάλυπτε το έθιμο όταν σαΐτα έφυγε προς το πλήθος και καρφώθηκε στο κεφάλι του.  Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.

Ήταν περίπου 25 χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ανάμεσά τους και το MEGA. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά δυστυχώς εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης έκανε live μετάδοση μέσω Facebook του σαϊτοπόλεμου, όταν μια από τις σαΐτες έφυγε από τα χέρια εκείνου που την κρατούσε και χτύπησε τον άτυχο 53χρονο άνδρα. Στο 18:50 των πλάνων φαίνεται μία σαΐτα  να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το messinialive.gr:

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο από το πάρκινγκ του Νέδοντα, δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν τον σαϊτοπόλεμο, συνολικά τρεις σαΐτες “έφυγαν” ανεξέλεγκτες στο πλήθος. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, παραλίγο η μία από αυτές να χτυπήσει ένα κοριτσάκι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την αστυνομία για να εντοπιστούν τα άτομα που εμπλέκονται στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 53χρονου άνδρα. Εξετάζονται καρέ καρέ τα video από το σαϊτοπόλεμο.

Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του στο messinianews.gr:

“ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..

ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ..

ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα