Ματωμένος σαϊτοπόλεμος: Ποιος ήταν ο άτυχος εικονολήπτης – Το βίντεο-σοκ

Ματωμένος σαϊτοπόλεμος: Ποιος ήταν ο άτυχος εικονολήπτης – Το βίντεο-σοκ

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα - Ο άτυχος εικονολήπτης κατέγραψε σε βίντεο τον θάνατό του - Δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας - Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα ανήμερα του Πάσχα, όταν ένας 53χρονος εικονολήπτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου την ώρα που κατέγραφε εικόνες κάνοντας ρεπορτάζ για το έθιμο.

Η Αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο για να εντοπίσει άτομα, που εμπλέκονται στο περιστατικό. Μεταξύ του υλικού, που εξετάζεται είναι και το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο άτυχος 53χρονος για την ιστοσελίδα που εργαζόταν καθώς σε αυτό φαίνεται η μοιραία σαΐτα που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Στο 18:50 των πλάνων φαίνεται μία σαΐτα  να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το messinialive.gr:

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Ο άτυχος εικονολήπτης ήταν ο Κώστας Θεοδωρακάκης, φωτορεπόρτερ και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Παλμός 90,5 και του messinianews.gr που κάλυπτε την εκδήλωση. Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο σημείο που βρίσκονταν οι εργαζόμενοι φωτορεπόρτερ δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας και επισήμαναν ότι από τύχη δεν σημειώθηκαν και άλλοι τραυματισμοί.

Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του στο messinianews.gr:

“ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..

ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ..

ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα