Σαν να μην είχαμε ποτέ κορονοϊό – Δεύτερη νύχτα με κόντρες στην Βάρκιζα

Σαν να μην είχαμε ποτέ κορονοϊό – Δεύτερη νύχτα με κόντρες στην Βάρκιζα
Έλεγχοι για αυτοσχέδιους αγώνες. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Επιμένουν ορισμένοι να αδιαφορούν για τους γύρω τους και να νομίζουν ότι όλα έχουν τελειώσει με την πανδημία, σαν να επιθυμούν νέο "lockdown"-Ξανά κόντρες στην Βάρκιζα και νέα έφοδος της Τροχαίας

Συνεχίζουν διάφοροι ανεύθυνοι να προκαλούν τόσο την Πολιτεία για τα όρια ανοχής της όσο και την υπόλοιπη κοινωνία. Αντί να κατανοήσουν την ανάγκη εργαζομένων να επιστρέψουν στις εργασίες τους, κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν νέο “lockdown“.

Από όσους συνωστίζονται πίνοντας ποτά μέχρι τους παντελώς ανεγκέφαλους που θέλουν να κάνουν επίδειξη των οδηγικών τους ικανοτήτων, συνεχίζεται η έκρηξη παραβατικότητας μόλις τα πρώτα 24ωρα σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, λόγω κορονοϊού, με ό,τι κινδύνους αυτές οι συμπεριφορές έχουν για να προκληθεί νέο ξέσπασμα μετάδοσης του ιού.

Παρά τις “καμπάνες” που έπεσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στην Βάρκιζα, οι οπαδοί της κόντρας επέστρεψαν ακόμη μία νύχτα και μαζί τους βεβαίως η Τροχαία.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, και τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α, πραγματοποίησαν 217 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, 22 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις COVID-19 .

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και μεταφέρθηκαν 2 οχήματα με γερανοφόρα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα