“Πάμε πλατεία” για take away ποτά: Επεισόδια, βαριές καμπάνες και ανησυχία

“Πάμε πλατεία” για take away ποτά: Επεισόδια, βαριές καμπάνες και ανησυχία
Μπάρμαν. Φωτό αρχείου. shutterstock

Καθημερινό το φαινόμενο με νεαρούς που συγκεντρώνονται σε πλατείες με ποτό σε πλαστικό ποτήρι. Εκτός απο την Αγία Παρασκευή, ίδια εικόνα και σε Βόλο, Λάρισα, Λαμία και άλλες περιοχές.

Οι εικόνες στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή με νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία συμμετέχοντας σε ένα αυτοσχέδιο “πάρτι” με συνέπεια την επέμβαση της αστυνομίας, δεν είναι οι μόνες.

Αντίστοιχές συγκεντρώσεις υπήρξαν σε Βόλο, Λάρισα και Λαμία με καταστηματάρχες που άνοιξαν και σέρβιραν ποτά στους πελάτες τους, δήθεν ως take away με αποτέλεσμα τον συνωστισμό έξω απο τα καταστήματα.

“Τέτοιου είδους  συνωστισμοί αποτελουν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοιού” αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος της πόλης.

Στη Λάρισα, τρεις καταστημαρτάρχες αγνόησαν τις αυστηρές συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά και κατέληξαν στο τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης κάβας που και οι καταστηματάρχες δύο πολυσύχναστων καφέ μπαρ οδηγήθηκαν στο κρατητήριο το βράδυ της Τρίτης, όταν διαπιστώθηκε πως το γεγονός πως πουλούσαν take away αλκοόλ, είχε προκαλέσει συνωστισμό έξω από τα καταστήματά τους.

Αντίστοιχες εικόνες είχαν καταγραφεί στο γειτονικό Βόλο, εκεί όπου κατάστημα επίσης πουλούσε take away αλκοόλ, με αποτέλεσμα την έκρηξη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Τρίτης.

Στη Λαμία, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε τους πελάτες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα