Σε εξέλιξη φωτιά στα Άνω Λιόσια – Μαίνεται το μέτωπο στον Πισσώνα Εύβοιας

Σε εξέλιξη φωτιά στα Άνω Λιόσια – Μαίνεται το μέτωπο στον Πισσώνα Εύβοιας
Αεροσκάφος PZL Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση αλλά σχετικά κοντά στα πρώτα σπίτια στην περιοχή του γηπέδου του Καματερού, στα Άνω Λιόσια. Ισχυρή δύναμη στο σημείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στα Άνω Λιόσια και σε χαμηλή βλάστηση και θαμνώδη έκταση, σχετικά κοντά στα πρώτα σπίτια δίχως ευτυχώς να τα απειλεί άμεσα, στην περιοχή του γηπέδου του Καματερού.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 36 άντρες της Πυροσβεστικής με 12 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη τύπου PZL και θα συνεχίσουν μέχρι να πέσει το σκοτάδι. Σύμφωνα πάντως με την Πυροσβεστική ήδη οι δυνάμεις στο σημείο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία περίμετρο γύρω από την φωτιά.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πισσώνα Ευβοιας, λίγο έξω από τη Νέα Αρτάκη.

Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση αλλά δεν απειλεί επί του παρόντος την κατοικημένη περιοχή και εντοπίζεται αρκετά μακριά από τα σπίτια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 11 άτομα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, που πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος μέχρι να πέσει το σκοτάδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα