Σε εξέλιξη φωτιά στον Βαρνάβα κοντά σε σπίτια

Σε εξέλιξη φωτιά στον Βαρνάβα κοντά σε σπίτια
Φωτιά σε δασική έκταση (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση κοντά σε σπίτια στην περιοχή του Βαρνάβα. Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στον Βαρνάβα, κοντά και ανάμεσα σε σπίτια, στην είσοδο του οικισμού.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να μπορέσουν να προλάβουν να οριοθετήσουν την φωτιά. Ήδη στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις επιχειρούν 34 άντρες της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, κλιμάκιο του μηχανοκίνητου τμήματος (ΜΕΤΠΕ), εθελοντές και από αέρος ένα ελικόπτερο.

Το θετικό είναι ότι τα σπίτια στο συγκεκριμένο σημείο έχουν ψηλές μάντρες και έτσι δύσκολα μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για αυτά σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, ενώ οι δυνάμεις αναπτύσσονται έτσι ώστε να εμποδίσουν την πορεία της φωτιάς προς τα σπίτια.

Την ίδια ώρα, καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη περιοχή Πλατάνια Ρόδου. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ένα όχημα ΟΤΑ και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα