Σε εξέλιξη συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συγκέντρωση μελών του φασιστικού κόμματος στη μνήμη των Φουντούλη και Καπελώνη που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο πριν από τρία χρόνια. Στον ΗΣΑΠ την ίδια ώρα, εξελίσσεται αντιφασιστική συγκέντρωση από μέλη του ΚΕΕΡΦΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση μνήμης μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του Νέου Ηρακλείου για τη συμπλήρωση τριών ετών από την δολοφονία των δύο μελών τους και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη.

Την ευθύνη για αυτή την επίθεση είχε αναλάβει τότε η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες».

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 200 μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση από περίπου 200 μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Ν. Ηράκλειο.

Στην περιοχή βρίσκονται εξίσου σε εξέλιξη Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας που έχει τοποθετήσει κλούβες ώστε να μην υπάρξουν τυχόν συναντήσεις της μίας με την άλλη πλευρά.

Οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας

Ο δήμος Νέου Ηρακλείου είχε αναρτήσει από το Σάββατο ανακοίνωση, με την οποία εξέφραζαν την αντίθεσή τους για την εν λόγω συγκέντρωση. Όπως σημείωναν, "οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας":

"Την Τρίτη 1-11-2016 η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στο Δήμο μας, παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες, στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών.

Οι προσπάθειες της Χ.Α. για μια δυναμική επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο, μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις μίσους και καπηλείας, πρέπει να βρουν σύσσωμο-αντιμέτωπο το λαό του Ηρακλείου.

Τα Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Ηρακλείου δηλώνουμε ότι: ’’οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας’’ και καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν πολιτικά-ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψουν ο Δήμος μας, να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network