Σε ποιες περιοχές της Αθήνας οργιάζει η διακίνηση ναρκωτικών

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας οργιάζει η διακίνηση ναρκωτικών

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αποστολόπουλος δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ότι η λύση δεν είναι η δίωξη των τοξικομανών αλλά των εμπόρων και τόνισε την ανάγκη φροντίδας των χρηστών.

«Η κατάσταση με τα ναρκωτικά έχει επεκταθεί σε όλη το κέντρο της Αθήνας» δήλωσε στη Ζηνοβία Σαπουνά και την εκπομπή «Καλημέρα, όλη μέρα» στον News 24/7 στους 88,6 ο δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος.

Είπε ότι επίκεντρο είναι το Πεδίον του Άρεως όπου όπως τόνισε υπάρχει κάποια βελτίωση με τις πρόσφατες αστυνομικές επιχειρήσεις. Σημείωσε ωστόσο, ότι το πρόβλημα μεταφέρεται σε άλλες περιοχές, όπως στη Μασσαλίας και στη Χαλκοκονδύλη όπου η διακίνηση έχει πάρει διαστάσει, αλλά και στα Εξάρχεια, σε διάφορους πεζοδρόμους όπου κρύβουν τα ναρκωτικά σε πίλαρ της ΔΕΗ ή σε ρολόγια της ΕΥΔΑΠ. Επίσης εμπόριο ναρκωτικών γίνεται στον λόφο του Στρέφη αλλά και στο Θησείο, κοντά σε παιδική χαρά και σε μικρό γήπεδο και στην πλατεία Αμερικής.

Σημείωσε ότι την ευθύνη έχει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τόνισε ότι λύση δεν είναι η δίωξη των τοξικομανών αλλά των εμπόρων και τόνισε την ανάγκη φροντίδας των χρηστών και το ενδεχόμενο δημιουργίας κάποιων χώρων όπου θα γίνεται χρήση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα