Σεραφείμ σε Βενιζέλο: Ύβρις κατά του Θεού το σύμφωνο συμβίωσης - Σιχαμερό αμάρτημα η ομοφυλοφιλία

Σεραφείμ σε Βενιζέλο: Ύβρις κατά του Θεού το σύμφωνο συμβίωσης - Σιχαμερό αμάρτημα η ομοφυλοφιλία

Έκκληση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για να μην υλοποιηθεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Να μην υλοποιηθεί η επέκταση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια ζητά με επιστολή του στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

"Σας παρακαλούμε θερμώς να μην προχωρήσετε για προφανείς μικροκομματικούς λόγους στην υλοποίηση αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων διότι θα φυγαδεύσετε, θα αποδιώξετε και θα αποστερηθείτε de facto ως πρόσωπα την χάρη και την ευλογία του Δικαιοκρίτου Κυρίου, την βοήθεια και την σκέπη του οποίου έχουμε καθημερινώς ανάγκη τόσον προσωπικώς όσο και εθνικώς ιδιαίτερα τώρα κατά τις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος μας", υπογραμμίζει.

Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει πως για το σύνολο των Αγίων Πατέρων "η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα".

Αναφέρεται ακόμα στους προγόνους του Ευάγγελου Βενιζέλου, τονίζοντας πως "η πνευματικής σας υποδομή και η οικογενειακή σας παράδοση εκ του αγίου λευΐτου πάππου σας μακαριστού παπά-Ευάγγελου Βενιζέλου αυτό επιτάσσει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ απειλεί με αφορισμό βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία για το Σύμφωνο Συμβίωσης

SHARE:

24Media Network